Ne álljunk be a sorba!
A minőségi idő és az innováció is kulcskérdés a turizmusban.
Ne álljunk be a sorba!
Selyemutak

Ne álljunk be a sorba!

Fotó: Hegedüs Róbert
Őry Mariann 26/02/2024 22:00

Az ázsiai turisztikai ipar világszerte elismert, színes egyénisége Deepak Ohri, akit úgy szoktak emlegetni a világsajtóban, mint aki feltette Bangkokot a gasztronómia térképére. A Lebua Hotels and Resorts luxushotellánc innovatív ötleteiről híres alapító vezérigazgatóját a legutóbbi Budapest Eurasia Forum alkalmával kérdeztük a turizmus jövőjéről.

Mi jelenti ma a valódi luxusélményt az utazásban?

Ma már nem az a lényeg, hogy valami drága legyen, hanem hogy minőségi időtöltést jelentsen. Ha mondjuk egy milliárdos elmegy nyaralni, szeretné, hogy a pihenés élménye legalább annyit érjen, mint ahány millió megkeresésétől az adott időszakban lemond. Az elköltött pénzből élmény lesz. (...)


A szerző külpolitikai újságíró, az Eurázsia felelős szerkesztője.

Ez a cikk az Eurázsia 2024. márciusi számában jelent meg, honlapunkon csak később válik elérhetővé. A magazin elérhető országszerte többek közt az újságosoknál, hipermarketekben és benzinkutakon. Előfizetési lehetőségeiről pedig a neumannlapkiado@nje.hu címen érdeklődjenek!

A weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk. Az Ön beleegyezésével ezeket arra használjuk, hogy mérjük és elemezzük a weboldal használatát.
Információk és beállítások