Rokonságtudat és nagy lehetőségek
Óriási a verseny, egyre többen akarnak befektetni Üzbegisztánban. Interjú Rózsa Józseffel, Magyarország üzbegisztáni nagykövetével.
Rokonságtudat és nagy lehetőségek
Tükör

Rokonságtudat és nagy lehetőségek

Fotó: Hegedüs Róbert
Őry Mariann 02/07/2024 22:00

Óriási a verseny, egyre többen akarnak befektetni Üzbegisztánban.

Érdeklődnek az üzbégek Magyarország, mint turisztikai célpont iránt?

Magyarországot meglepően sokan ismerik Üzbegisztán szerte és örömmel látogatnának hazánkba az emberek. Az üzbegisztáni utazási irodáknál is tartja magát az a szemlélet, hogy csomagokban gondolkodnak. A budapesti járatra ráépítenének egy körutat: Budapest, Bécs és Prága. Szeretnék formálni ezen a szemléleten, hiszen Budapesten is nyugodtan el lehet tölteni egy hetet, de az országon belül is vannak bőven turistalátványosságok. Ha nem akarnak végig a fővárosban maradni, akkor is vannak remek magyarországi célpontok, amelyeket könnyebb megközelíteni, mint a környező fővárosokat (...)


A szerző az Eurázsia felelős szerkesztője.

Ez a cikk az Eurázsia 2024. júliusi számában jelent meg, honlapunkon teljes változatában csak később válik elérhetővé. A magazin elérhető országszerte többek közt az újságosoknál, hipermarketekben és benzinkutakon. Előfizetési lehetőségeiről pedig a neumannlapkiado@nje.hu címen érdeklődjenek!

A weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk. Az Ön beleegyezésével ezeket arra használjuk, hogy mérjük és elemezzük a weboldal használatát.
Információk és beállítások