Vakondtúrások
– Jó a szíve és a lába? – kérdezi angolul a katona az úgynevezett harmadik északi alagút bejárata előtt a Koreai-félszigeten, az északi és a déli országrészt elválasztó 38. szélességi fok közelében, a déli területen. – A szívem tökéletes, a lábam régen bírt ennyit – felelem, de befelé és felfelé menet azért eszembe jut, hogy nem véletlenül hangzott el a kérdés.
Vakondtúrások
Vélemény

Vakondtúrások

Fotó: AFP/Robert Harding Premium/Eleanor Scriven
Kő András 05/09/2023 22:30

– Jó a szíve és a lába? – kérdezi angolul a katona az úgynevezett harmadik északi alagút bejárata előtt a Koreai-félszigeten, az északi és a déli országrészt elválasztó 38. szélességi fok közelében, a déli területen.

– A szívem tökéletes, a lábam régen bírt ennyit – felelem, de befelé és felfelé menet azért eszembe jut, hogy nem véletlenül hangzott el a kérdés. (...)


A szerző újságíró.


A teljes publicisztika az Eurázsia 2023/III. számában olvasható, honlapunkon később válik elérhetővé. Kérjük, az Eurázsia megvásárlási, valamint előfizetési lehetőségeiről a neumannlapkiado@uni-neumann.hu címen érdeklődjenek!

A weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk. Az Ön beleegyezésével ezeket arra használjuk, hogy mérjük és elemezzük a weboldal használatát.
Információk és beállítások