Vietnám gyermek szemmel: rajzpályázat iskolásoknak
Rajzpályázatot hirdetett a Magyarországi Vietnámi Nők Szövetsége iskolásoknak "Vietnám gyermek szemmel" címmel. Az alkotások benyújtási határideje április 30., a győzteseket értékes nyeremények várják.
Vietnám gyermek szemmel: rajzpályázat iskolásoknak
Kultúra

Vietnám gyermek szemmel: rajzpályázat iskolásoknak

Fotó: iStock
Eurázsia 12/04/2024 22:46

Rajzpályázatot hirdetett a Magyarországi Vietnámi Nők Szövetsége iskolásoknak "Mai Vietnám gyermek szemmel" címmel. Az alkotások benyújtási határideje április 30., a győzteseket értékes nyeremények várják.

Azzal a céllal, hogy közösen többet megismerjük Vietnámot, a Magyarországi Vietnámi Nők Szövetsége meghirdette „Mai Vietnám gyermek szemmel” című rajzpályázatot, melynek keretein belül értékes nyeremények várnak a pályázó iskolásokra. A rajzpályázat fővédnöke a Vietnámi Szocialista Köztársaság Nagykövetsége.

A rajzpályázatot két korcsoportra bontották, az elsőbe az 1-4. osztályosok, a másodikba az 5-8. osztályosok tartoznak. A gyerekek egy „Vietnám gyermek szemmel” témájú rajzzal indulhatnak el a versenyen, A3 vagy A4 méretben. Az alkotás bármilyen technikával készülhet (szabadkézi, ceruza, filctoll, zsírkréta, vízfesték, tempera, vagy számítógépes rajz). A szervezők a vietnamrajzpalyazat@gmail.com címre várják az alkotásokról készült jó minőségű fotókat, vagy beszkennelt változatukat.

A pályamunkákhoz magyarázó szöveget várnak, valamint fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, évfolyamát, telefonszámát és e-mail címét. Mellékelni szükséges továbbá a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozatát is.

Az alkotások benyújtásának határideje április 30.

A pályázókat korcsoportonként díjazzák: az első helyezett jutalma egy hétvégi, 3 nap, 2 éjszakára szóló pihenés a szüleivel egy wellness szállodában; a két második helyezett, valamint a két harmadik helyezett jutalma pedig értékes nyereménycsomag.

Az ünnepélyes eredményhirdetés napján a legjobb ötven rajzot kiállításon mutatják be. Minden résztvevőt oklevéllel jutalmaznak.

A weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk. Az Ön beleegyezésével ezeket arra használjuk, hogy mérjük és elemezzük a weboldal használatát.
Információk és beállítások